A sugar in the coffee kind of day

God dag! Helgen er snart over, nok en gang og en ny uke står for tur. De siste dagene har ikke formen vært helt på topp, men agendaen har vært full! Jeg var intern for en stylist, samme som jeg jobbet for under fashion week. Hun hadde i helgen en shoot for Harpers Bazar, så jeg har løpt rundt å hentet div klær, sko og smykker hun skulle bruke på shooten. Det er veldig greit å holde på litt sånn som jeg gjør nå. Blir spurt om jeg har muligheten til å jobbe å har ganske fleksibelt arbeidstid. Dette er samtidig en ordentlig sightseeing tur. Med andresse listen på mail er det bare å finne veien frem til forskjellige kontorer og showrooms. Jeg får hvertfall sett og blitt litt bedre kjent med byen.

Uken som kommer har også stapp full agenda, skal på et event imorgen blandt annet. Skal bli bedre på å ta bilder, men det er bare ikke så lett å drasse med seg speilrefleksen alle steder.I was interning for a stylist on her Harpers Bazar shoot. Running around on Manhattan to do pick ups on so many different locations is a good way to get to know the city even better. It's still cold outside, but the sun has made it's appearance and I think the spring is just around the corner!


5 kommentarer

Sophie

01.03.2015 kl.19:38

ha en fin kveld!

Kristin

31.03.2015 kl.09:34

Heisann. Har utrolig lyst på en tegnet header som din. Tar du oppdrag eller videreformidler til den som har laget den? ☺

Amanda

29.04.2015 kl.22:00

Hei!! Du er så flink med bloggen, elsker å lese hvordan du har det i NY.

Jeg skal selv begynne på Berkeley i høst og lurer på om du kunne tenke deg å skrive litt om hvordan du opplever selve universitetet, hvordan du ordnet amerikansk mobil, kanskje vise bilder av leiligheten og litt om økonomien?

Selv lurer jeg på alt... det er så mye å tenke!

Tusen takk

Line

12.05.2015 kl.00:05

Kristin: Hei, ja det er min kusine som har laget den du kan søke henne opp på Instagram under navnet elonixx hun er veldig flink og lager masse! =)

Line

12.05.2015 kl.00:23

Amanda: Jeg kan gjerne skrive et lit inlegg om Berkeley =) Men ja amerikansk sim kort er bare å gå inn på en T-mobile å kjøpe kontant kort så det meste en ganske greit. Og jeg har postet noen bilder av leiligheten før, men det er veldig forskjellig standar på hvordan folk bor her. :)

Skriv en ny kommentar

hits