8. NOVEMBER

En downside med å bo i New York er at det kryr av fristelser over alt, hele tiden! Før jeg dro sparte jeg opp en god del penger og satt av en mini sum av det til en dag jeg viste jeg ville shoppe litt. Og den dagen var på Torsdag. Da Alexander Wang slapp kolleksjonen sin for H&M. Jeg og Marthe var tidlig oppe og var uten for H&M i fith ave klokken kvart på 8. Vi fikk vi bånd til å gå inn i butikken kvart på 9, så vi tok en time på Starbucks med morgen kaffe.

Jeg var klar på at jeg skulle ha et par tights og en av sports bhene. Vi fikk 15 minutter innenfor avdelingen og jeg må si at de var lengre enn jeg trodde. Jeg fikk med meg et lass av tøy som jeg bar med til prøve rommet. Etter en god stund med prøving, titting i alle vinkler i speilet og en del avgjørelser i forhold til budsjett hadde jeg 15 minutter på meg å betale og løpe ned til skolen. Jeg rakk alt og fikk med meg det jeg ville av tøy. 

I sånne situasjoner som dette hvor man får liten tid til å se på tøy og med stapp fulle prøve rom er det lett å gjøre bom kjøp. Jeg spurte meg selv nok ganger spørsmålene "er denne egentlig fin? Vill jeg ha den? Eller er det bare fordi dette er Alexander Wang sin HM kolleksjon" 
Living in New York can be difficult sometimes, with all the temptations everywhere! But before I left Norway I saved up a bit of money just for shopping. To a special occasion, and on Thursday the Alexander Wang x HM was released! Marthe and me went down to fifth ave just before 8AM and got in 45 minutes later. Even though we just got 15 minutes in the Alexander Wang department, I found everything I was looking for.

 

In situations like these, it?s always important to think twice. ?Do I really like/want this item or is it just because it is Alexander Wang x HM?? Shopping under time pressure can result in a lot of bad purchasing decisions.

Ingen kommentarer

Makeup By Jenny

08.11.2014 kl.18:57

Så heldig du er! Fikk ikke kjøpt noen ting av det jeg ville ha :(

Skriv en ny kommentar

hits