ALEXANDER WANG X H&M

Ja, jeg har ikke kjøpt noe på H&M siden jeg så Sweatshop dokumentaren og har aldri vært en stor kunde der nettop fordi jeg ikke vil støtte arbeidssituasjonen til de som lager tøyet. Men, så sitter man her som student og ser muligheten til å få noe av de plaggene man faktiskt trenger, til en billig penge og i rellativt kult design... 
Jeg får nok noe dårlig samvittighet, men ja jeg svelger mine egne ord og teller ned dagene til kolleksjonen er i butikk og jeg endelig får kjøpt meg en ny tights som jeg har trengt en god stund nå.

Og for å gjøre en annen ting klinkende klart; jeg vistte at jeg alltid hadde rett om Andy Carroll! Det er vell en grunn til at han er valgt til å fronte kampanjen, noe pent å hvile øyet på!


I've basically set myself a goal to not shop at H&M after seeing a Norwegian documentary about how they workers in Cambodia live and work. Actually, they work to live at that?s just about it! But I have been wanting some new tights for so long and I am going against my own words as I'm counting down the days to the collection will be available in stores. 

 And, I seriously have to add: I new I always had the right about Andy Carroll's looks! Pure eye candy looking at these posters on the subway!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits