inhale ......exhale......

I love how this city has so much energy!

Idag hadde jeg midterm i marketsføring, noe som tilsvarer tentamen i norge. Gikk ut med en god følelse så er spent på å se resultatet. Har jobbet så utrolig mye med skole siden jeg kom hit, noe som er helt nytt for meg. Å sitte inne på biblioteket en fredag kveld eller hele lørdag, jeg kjenner meg ikke igjen. Men det er på en god måte! Det gir tilbake på resultatene og når jeg først har fri så kan jeg nyte det litt ekstra. Som i dag. 


Siden vi kunne gå når vi var ferdig med prøven ble skoledagen litt kortere idag enn vanlig. Og med min flaks så var det super fint vær idag, opp mot 20 grader! Jeg tok turen til Central Park og gikk på en cafe som ligger i parken. La Pain Quotidien heter den og er en cafe som finnes flere steder her i New York, og i flere land, de har et franskt konsept og masse godt på menyen. Etterpå tok jeg meg en lang tur i parken noe som gir meg veldig mye. Det er så mye mennesker over alt, men samtidig veldig fredelig. Den grønne lungen av byen gir også en følelse av ro. 
Alle andre hadde skole etter prøven idag så derfor ble jeg alene, men det var vell så hyggelig. Jeg endte opp en aldri så liten tur på Bergdorfs Goodman. La oss bare si, jeg kan motså alt untatt fristelser...

Finished with my first midterm today and went out in the lovely weather to enjoy Central Park. To walk around in the park gives me energy and I can clear my head, overall one of the best places in the whole city. I went to La Pain Quotidien and had a really good sandwich! Later I ended up at Bergdorfs Goodman, I'll post later what came home with me. 
Now its time for some grocery shopping! 

#newyork

Én kommentar

Madde K.K

29.10.2014 kl.10:07

Håper det gikk bra med den tentamen da :)

(tusen takk for kommentar)

Kamilla Haaland

29.10.2014 kl.22:27

maten så farlig god ut!

Skriv en ny kommentar

hits