en håpløs dag...

God dag!.. eller god morgen som jeg har sagt til alle i hele dag. I hele natt var det masse bråk her vi bor. Først trodde jeg at det var noe jeg hadde drømt men da de andre sa at de også hørte masse lyder skjønte jeg at jeg hadde ligget våken halve natten. Det var som om noen stod å slo med en hammer på rørene rett under leiligheten. Så i dag var jeg ikke i tvil, på vei til skolen kjøpte jeg meg en kaffe. Jeg prøver å ikke kjøpe så mye mat ute, men idag var det reddningen!
Jeg var heldigvis ikke trøtt på skolen så var glad og fornøyd med å ha fått noe ut av skoledagen hvertfall.

Nå ligger jeg på sofaen hjemme og har åpnet opp excel for å prøve meg på et aldri så lite budsjett. Det skader ikke å sjekke hvordan jeg ligger ann økonomisk og lage noen rettnings linjer for tiden frem til jul. Så blir det bare å faktiskt følge dem da..

Jeg har fått meldt meg inn i et treningssenter og har idag en time med personlig trener, noe jeg ikke gleder meg til etter som jeg gjerne skulle ligget langflat i hele dag i sengen. Men men, blir sikkert fornøyd når jeg har fått trent.
Good morning is what I have been saying all day today. I barely slept anything last night because of a lot of noises coming from the basement. So I figured that the only way to get through the day at school was to grab a big cup of coffee when I got of the subway.

 

Now I am sitting in the sofa trying to look at my [sad student] budget. I?m trying to how to not spend all my money before Christmas. I?ll keep you updated on how it works out. Today I have a personal trainer appointment at my gym, which I am not, that thrilled about. Usually I tend to be happy when I?m finished and can go to bed with a good feeling.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits