Myggstikk

God dag, klokken er allerede blitt et her. Fredager har jeg fri og siden det var første dagen på lenge jeg kunne sove lenge ble det en rolig start. Jeg fikk tatt en joggetur i Central Park og sitter nå med en kjempe good smoothie. Det beste kjøpet til kjøkkenet var Magic Bullet, jeg bruker den hver eneste dag til frokost. Man kan nesten lage hva som helst med den. Smoothie oppskrift kommer i løpet av dagen!

Skolen har begynnt ganske brått, syns hvertfall jeg, så nå skal jeg ned på biblioteket for å lese markedsføring. Sånn sett er det veldig greit med å ha Fredager fri, da kan jeg bruke hele dagen til lekser og lesing.

Det er veldig varmt her forstatt, shorts og t-skjorte vær, så jeg klager ikke på det. Det eneste er at jeg er blitt spist opp av myggen... Føtter, armen, ben you name it! Jeg har stikk over alt, gjerne 3 ved siden av hverandre. 

Finally I got to sleep a bit longer, it has been weeks since I haven't had an alarm waking me up. This morning I had a nice run i Central Park and made myself a green smoothie when I got home. One of the best investment in the kitchen is definitely the Magic Bullet, I use it every single day. Im posting a smoothie recipe later today.
Today Im going to the library, Ive already got a lot of homework. But I dont have classes on Fridays so its the perfect opportunity to sit down and get all the work done. 
I am not going to complain about the lovely weather, but; the mosquitos are eating me up! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits