ROMMET MITT

Jeg har et bittelite rom, men er fortsatt veldig fornøyd med det. Noe som er fint med å lite rom er at det rett å slett ikke er plass til å ha det rotete, alt har sin plass og alt må stå på sin plass til en hver tid. Jeg valgte så klart den eneste rosa bokhyllen jeg fant på ikea og dro med meg sengeteppe fra barneavdelingen. Har fått hengt opp litt på veggen, men det er klart at den kommer til å bli fyllt opp etter hvert. 

Idag på vei hjem plukket jeg med meg Hello Kitty fra en av mine yndlingsbutikker. Det er en nesten altmulig butikk, de har duftlys, shampoo, såper, apotek, kostymer, sminke, fest effekter og ja you name it! En av de beste på utvalg av Deporah Lippmann neglelakker her. Den heter Z chemists og ligger på 57th mellom 6th & 5th ave. 
Kitty måtte jeg hvertfall ha siden når man er så langt hjemme fra er det vell lov å ha en det er lov til å klemme litt på her.
So, my room is quite small, but I find it to be an excellent excuse to always have it nice and clean. A place for everything and everything is in its place.
Today, on my way home, I dropped by one of my favorite stores here. They have everything from nail polish to birthday cards. Z chemists on 57th, between 5th and 6th ave. I figured that since I am so far away from home, I might as well buy myself a Hello Kitty that I always can give a hug to at night.

 

 

Én kommentar

Missmacaaron

02.10.2014 kl.01:30

Så fin og koselig :)

Skriv en ny kommentar

hits