First day of school

Hei! Nå har jeg endlig fått innstallert meg i leiligheten og alt er på plass. Det har den siste uken vært en del turer på IKEA, i banken og stor innkjøp av håndkler samt andre nødvendigheter. Jeg bor sammen med 3 andre norske jenter som også går på Berkeley College. Vi har funnet oss en veldig fin, ny oppusset leilighet i Harlem. Sikkert mange som tenker utrygt og lite koselig når jeg sier Harlem, men det er det absolutt ikke. Hyggelig nabolag og 3 min til subwayen, det er også bare 5 minutter unna Columbia University så det er mange studenter her. 

Idag var første ordentlig skoledag. Skolen bruker quarters isteden for semestre, så jeg har 4 fag i hvert quarter. Det er masse norske på skolen, nesten litt for mange, jeg hadde ca 10 skandinavere i begge timene jeg hadde i dag hvertfall. Så håper egentlig det er litt færre i timene jeg skal ha imorgen. 
Var innom skolen sin bookshop å fikk kjøpt noen bøker og så klart skrivebøker med logo. Det er jo litt gøy når man først går på college.

Jeg har sett reklame over alt her for en ny serie som heter "How to get away with murder". Første episode var på Torsdag, så jeg og Marthe satt oss like greit ned å så den nå. Veldig kul serie, som vi har funnet ut av at vi må følge med på ut året! Sikkert fint som en pause fra skolen når det blir fullt kjør.
Nå skal jeg over til noen venner hjemme fra, som også bor i New York, å lage middag hos dem.

Finally I?m all set in the apartment, after a week of running between banks, IKEA and other stores to get everything. We are fours Norwegian girls, who all addends  Berkeley College, living in Harlem. 
There are at lot of other Norwegian students in my classes, so I intend to try to interact as much as I can with the American students.Marthe, one of my roommates, and me started watching ?How to get away with murder? a new TV series, after seeing advertisement for it everywhere here.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits