tick tock

Tiden har flydd avgårde siden vi kom. På Mandag møtte jeg Marthe å så på en leilighet som var akuratt det vi trengte, jeg var super fornøyd med å finne leilighet etter å ha vært her i kunn 30 min. Marthe derimot følte nok at det var på tide, hun hadde allerede vært på leting i en uke. Så da vi sa ja til denne skulle bansjekker fikses og mye mer. Det ble en effektiv dag det er helt sikkert.

Idag våknet jeg, mamma og pappa ganske tidlig, personlig halv 6, så flott med jet lag. Var ferdig med frokost halv 9, så vi tok oss en tur i midttown. Ikke mitt favoritt strøk, men det er helt ok. Senere dro jeg å Marthe på Stabrucks og satt der i flere timer for å fikse alt papir arbeidet med leiligheten. Vi er 4 jenter som skal bo sammen, og ikke alle er kommet til New York enda. Men i dag fikk vi møtt vår nyeste roomie, utrolig hyggelig og en winn winn situasjon for oss alle at hun er med.
Vi fikk også bestilt senger i dag, så vi krysser alle fingre for at vi kan få overta imorgen så vi får de inn.

Det ble en utrolig hyggelig kveld da vi alle dro på Rue 57 å spiste middag. Dette er en av mine favoritt restauranter, menyen var ikke nødvendig, jeg vist godt hva jeg skulle ha. Nå tar vi kvelden og har en del på planen imorgen også, skal blandt annet innom skolen det er jeg veldig spent på!
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits