Last day at work

God morgen! Idag har jeg min siste jobb dag i barnehagen. Har vært veldig greit med at jeg fikk jobbe som vikar der de siste ukene før jeg dro. Det har fått meg til å komme tilbake til hverdagen, tidlig opp hver dag og full fart, rett på trening etterpå så dagene har også gått mye fortere. Greit å komme litt i rutiner, men merker det kommer til å bli utrolig uvandt å skal gjøre seg innstilt på skole igjen. Det er 3 år siden sist, eller jeg tok tross alt et år på Bjørknes med noen fag, men det syns jeg ikke teller som fulltids skole. Det blir veldig spennende. Jeg får prøve å skaffe meg en studieteknikk jeg trives med, jeg hadde ingen form for det på videregående så vi får se nå da!

Jeg har hvertfall blitt litt morgen fugl av å hatt jobb som har det jeg kaller normal arbeidstid, ikke noen sene kvelder på jobb og heller ikke helg. Så nå har jeg vært oppe tidlig hver dag, til og med i helgene. Blir kanskje litt andreledes når skolen begynner, men det er godt å se at det faktiskt er mulig.

Igår så jeg at vi var tomme for granolaen jeg hadde laget for en stund tilbake, så fikk lagd en ny porsjon før jeg la meg. Jeg er utrolig glad i å lage mat, kanskje jeg lager noen inlegg om det også, så for meg var det en fryd å fikse ferdig den før jeg tok kvelden. 


Jeg topper granolaen med gojibær og er rett å slett blitt avhengi av Morning time fra Pukka!

Nå må jeg komme meg avgårde, håper alle har en super Onsdag! 

Én kommentar

Ida Lyrics

17.09.2014 kl.09:17

herlig!

Ann-Kristin

21.09.2014 kl.20:38

Kjenner den følelsen, var i samme situasjonen da jeg begynte på studiene nå i høst etter 2 friår ;-) Satser på at det går seg til! :-D

Skriv en ny kommentar

hits