one week to go

God Mandag! Helgen ble over på et blunk og før jeg viste ordet av det var det Søndag kveld, men jeg fikk fikset en del ting og dratt ut på lørdagen. Jeg elsker lørdager hvor hele dagen er full av å gjøre små ærender. Det ble en lett joggetur, så et spontant frisør besøk, handling og en kjapp tur innom CcVest. Så stod jeg hjemme og innså at  det var 20 minutter til jeg skulle dra inn til byen, men jeg rakk det faktiskt.
Tiril har flyttet inn i en ny leilighet å hadde innvitert noen av jentene på et lite innflyttningsvors, med middag. Det ble en veldig hyggelig kveld og senere dro vi ut på byen.

Som jeg nevnte dro jeg litt små spontant til frisøren i går. Jeg fant ut at jeg hadde ekstra tid på dagen og så hadde frisør salongen også ledig time. Perfekt. Jeg skulle gjerne ønnske at jeg hadde langt hår ned til midten av ryggen, men det vil ta meg lag tid og det vil også ende med at de sist 5-8 cm bare er slitte transparente tupper. Ikke særlig pent. Så nå bestemte jeg meg for å klippe det kort, det ble nesten som en lang bob. Bare litt lengre. Utrolig fornøyd og deilig med litt forandring. 

Nå står en del småting på agendaen, litt pakking, rydding og handling. Ha en flott Mandag! 
- neste mandag på denne tiden sitter jeg på flyet å venter på å ta av 

 

 

Ingen kommentarer

Little Miss Sunshine

15.09.2014 kl.11:27

Kjempefint! :-)

Skriv en ny kommentar

hits