akkurat nå..

... har jeg hundre ting på to do listen min og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Det blir ofte til at jeg begynner med 4 ting samtidig siden jeg kan bli litt over ivrig. Men denne gangen skal det krysset av en etter en nedover listen. Jeg hadde nest siste job dag i dag, har en vakt på onsdag neste uke så er jeg ferdig. Det betyr at jeg har litt over en uke til å få pakket meg ut av rommet og ned i koffertene. 

Skulle helst bare tømt hele klesskapet opp i kofferten, men så enkelt er det ikke. Jeg vet jo at det er masse der som ikke kommer til å bli brukt, noe fordi det er sommerlig og kan ta med når jeg er hjemme til jul, og noe fordi det rett å slett ikke brukes. Unødvendigskapplass er vell det rette ordet. Men jeg beholder det, just in case har jeg sagt til meg selv litt for mange ganger. 

Det blir godt med noen fri dager, å stå opp tidlig å vite at jeg har hele dagen foran meg til å jobbe meg gjennom listene. Og så blir det ut å fikse noen ærend, til frisøren og andre ting som skal gjøres før jeg reiser. Dagene på kalenderen krysses ut en etter en og det er nå flere røde kryss enn hvite bokser. Samtidig som dagene går, blir det mer og mer løv på bakken, det blir fargerikt ute og gradestokken går noen grader ned. Jeg nyter de solfyllte høst dagene og håper det bare er sol helt til jeg reiser. 

Ett av punktene mine er å vaske Superga skoene, de skal bli skinnende hvite igjen!

 Én kommentar

ssw

10.09.2014 kl.19:50

Det er vel som oftest når man har hundre ting å gjøre at man gjerne setter seg ned foran tv'en hahah :P

Line Cecilie Larsen

10.09.2014 kl.20:21

åå, de blir fine :D

Skriv en ny kommentar

hits