Første bit av høsten

Så var det søndag. Jeg har hatt en herlig helg, med fjell tur i solen, blåbær på stien og en liten bit kvikklunsj. Det er så fint å gå ute om høsten, bare å se de fine fargene. Oppe på fjellet er det hvertfall masse og se, men helt stille, kunn lyden av tørket mose når man går. Den inntense lukten av myr, som desverre ikke hadde multer, og fjell luft gjør at jeg sover bedre. Jeg føler meg uthvilt når jeg våkner, det skjer ikke ofte. 
Det er en stor kontrast å gå i fjellet og vite at om 2 uker er storby jungelen mitt nye hjem, der er det nok noen timer for å få samme natur.

Smaken av kantarell hører med høsten. Vi har spist god mat, drukket vin og spilt spill, det perfekte hytte livet i mine øyne. Vi satt ute med fordrink og litt snacks for å få med de siste solstrålene. Jeg hadde ikke med altfor mye varmt tøy så jeg måtte finne frem pelsen, som vi har hatt i fler gennerasjoner i familien og henger der fast. Det er sikkert mange som er imot pels, så beklager for det. Nå står mandagen for tur, jeg har 3 dager igjen på jobb før jeg har fri til jeg drar! Har funnet frem noen kofferter og beggynt så vidt å legge frem tøy, men det er vannskelig siden jeg skal jo være hjemme 2 uker til og trenger jo en del av tøyet. 

Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en ny uke! 

Ingen kommentarer

malenemk

07.09.2014 kl.22:12

Håper du også har hatt en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

hits