mandag 1 september

For en Mandag! Jeg tok meg selv nesten i å sovne på jobb i dag, men etter lunsj med en stor kopp kaffe var jeg oppe igjen med fullt energinivå. En kjapp tur innom Sandvika Storsenter før jeg tok meg en løpe tur. Utrolig deilig å komme seg ut, å løpe ute i skogen er noe av det beste jeg vet. Fikk tatt en del øvelser hjemme etterpå, så ganske fornøyd, jeg har ikke hatt så gode trenings vaner etter sommerferien, men er på rett vei nå. 

Idag, 1.september, er det 22 dager til jeg drar. Jeg begynner å faktiskt innstille meg og skjønne dette nå. Og håper jeg kan begynne å pakke i slutten av denne uken, hvertfall legge frem en del ting. På Onsdag skal jeg møte de to andre jentene jeg skal bo med og ha et siste møte før vi møtes i New York, forhåpentligvis med leilighet i boks.
Tanken på å kunne kle på seg hver dag og ikke tenke over at jeg skal kunne bære småbarn eller får kaviar på skjorten er ganske triggende nå. Kle på seg hver morgen å kunne finne noe jeg føler passer dagens følelser, være og agenda. 

Har en del på ønskelisten for tiden, jeg er spent på hvor mye jeg kommer til å shoppe når jeg kommer. Student budsjett har jeg hørt ikke er så festlig, men skulle gjerne hatt dette nå. 

 

 

Let me start school with this

 


 

6 kommentarer

Cecilia Catharina

01.09.2014 kl.23:20

Så utrolig fint alt sammen! :D
Så fint :)

Musingsofdee

04.09.2014 kl.12:27

Så fint :) Elsker slike sko =)

Susann

04.09.2014 kl.16:26

Ååå, så heldig! Har så lyst til å dra til NY! :D

Weronika Ellen Irena

04.09.2014 kl.19:56

Så utrolig spennende!

Har veldig lyst til å dra til NY, MEST på grunn av Mood fabrics. hihi.

stylebyida

07.09.2014 kl.15:00

Wow, så utrolig kult! Hva er det du skal gjøre i NY, og hvor lenge skal du være der?:) skal virkelig følge deg fremover, håper du blogger masse fra oppholdet:)

Line

07.09.2014 kl.21:11

stylebyida: Jeg skal gå fashion marketing og management på Berkeley College, det er over tre år så blir en stund :) Gleder meg veldig til å blogge derifra, blir nok mye mer spennende stoff her da! Gøy om du føler med!

Skriv en ny kommentar

hits