magazines

Costume, Vogue, Harper's Bazaar, Elle, for å nevne noen. Jeg ser disse overalt på rommet mitt, de flyter rundt. Stablet opp etter årgang og nøye gjennom gått. Ikke et nummer er kastet før det har blitt analysert og tømt for alle artikler, bilder eller annet jeg føler et behov for å spare på. Jeg er sykelig opptatt av blader, det er hvertfall det jeg hører. Siden jeg begynnte å lese Costume i 2006 har jeg spart på hver eneste utgave, vell og merke er noen blitt glemt igjen på sommerferie noen få ganger i stor sorg.
Jeg har flere ganger kjøpt 2 utgaver av samme nummer, kunn fordi jeg vet at jeg kommer til å klippe og strippe ned hele magasinet for artikler, men det skal fortsatt være et i hyllen som skal være lesbart. Det er egentlig ikke helt bra.
Jeg er overbevist om at han som jobber på Narvesen syns jeg er helt gal, jeg har vært innom hver eneste dag nå for å sjekke om de har fått inn September utgaven av Vogue. Han ser meg, men etter å ha pratet med han utallige ganger, om tidliger utgaver, spør han ikke lengre om jeg trenger hjelp han vet hva jeg venter på. 

Hjemme på ekstra rommet ligger bladene utover, jeg rydder i de nå. Mamma ser ikke systemet, men for meg er det åpenbart. Blader som kan kastet etter en grundig sjekk, blader som bare skal legges post-it lapper i og blader som er som en god bok, de kan leses igjen og igjen. Jeg bestiller enkelt utgaver over nettet og hamstrer med meg når jeg er i utlandet. Jeg leser ikke bøker, noe jeg egentlig skulle ønnske jeg gjorde, jeg leser og samler på magasiner. Og det går imot meg ofte, når folk spør meg hvorfor jeg gidder å bruker 150kr på et blad. Vell, noen kjøper bøker for samme sum eller høyere så jeg kan ikke se forskjellen. 
#costume #elle #vogue 

Én kommentar

weheartforfashion

01.09.2014 kl.17:22

hehe, kjenner meg igjen! har veldig vanskelig for å kaste eldre blader, men noen ganger er det rett og slett ikke plass i den 57 kvadrat meters leiligheten jeg deler med samboeren og katten vår:P så noe må prioriteres bort, særlig når jeg allerede har stappet leiligheten med sko, klær, kjoler, og accessories, for ikke å nevne sminke, haha :P off.... men jeg synes absolutt det er verdt å kjøpe magasiner til 300 kroner om innholdet er bra ;)

Marlene

07.09.2014 kl.16:21

såppass ja! Nei, så avhengig er ikke jeg, var mer avhengig av magasiner før, og abbonnerte på tre-fire forskjellige, som alle var lest ut første uka, og ventetiden var laaaang før neste utgave kom ;-) Nå har det roet seg så mye at jeg ikke har fått lest ut de to magasinene jeg abbonnerer på før det neste har kommet :-O

Skriv en ny kommentar

hits