as the trees undress, we are getting dressed for fall

Å innse at sommeren er over er ofte noe man unngår, men nå er jeg klar før høst. Å kunne ta på seg en litt tykk jakke, et skjerf i halsen og støvletter. Varme seg på en kopp te inne og holde godt rundt en kaffe når man er ute for å få den gode varmen. De fine fargene fra trærne som mister bladene og at det stadig blir mørkere. Og ikke bare det; i Februar ble alle godbiter sendt ned catwalken, men jeg har det alltid med å se alle showene igjen når tiden er ordentlig inne. Så lørdagen ble brukt til å jobbe meg gjennom det som ble vist på New York fashion week; DKNY, Vera Wang, Rag & Bone, Alexander Wang for å nevne noen. Jeg blir fort litt over entusiastisk, så begynner å skrive, klippe og lime når jeg først er i gang. 

Dette får meg hvertfall til å komme i god høst stemning, og dessuten trenger vi ikke å savne sommeren helt enda. Det er jo muligheter for å kle seg sommerlig i hvertfall noen uker til, bare husk noe varmt om morgenen når du flyr ut døren. Innen du må finne frem høst jakken har New York fashion week begynnt og vi kan glede oss til hva som er å se til vår og sommeren igjen. 
Skal senere få vist noen av mine favoritter denne sesongen

2 kommentarer

junecharlottee

20.08.2014 kl.19:43

Åå så herlig!

Jeg har forressten nettopp startet å blogge igjen, hadde blitt utrolig glad for en kommentar på den nye bloggen min! (: xx

musingsofdee

24.08.2014 kl.18:01

Jeg tviholder på sommeren litt til - høsten får vente en uke eller tre ;D

Ann-Kristin

27.08.2014 kl.00:05

Helt enig! Vært en utrolig deilig sommer, men høsten er sjarmerende på sin måte den også :-D

Skriv en ny kommentar

hits