the last couple of days

New York er ett herlig sted, ingenting å si på det. Jeg koser meg her hver dag og ikke en dag trenger å være lik med mindre man vil det! Men verdensmetropolen som bosted er alt samlte på ett sted. Og når man får 3 herlige jenter på besøk hjemme fra, ja da er det bare å vise hva byen har å by på! Shopping, uteliv, spisesteder, museer, you name it... De 4 siste dagene har var supre, ikke bare med besøk men på mandag fylte jeg 20! Å ha bursdag her med gode venner, som hadde planlagt en herlig dag, da er det ikke mye å klage på. Det eneste jeg kan nevne er at det er litt kjipt at man ikke får noen goder av å være 20 her da, som man får i Norge..

Mandag morgen våknet jeg av miksede toner av "happy birthday to you" og en oreo kake, pluss kaffe på sengen. Riktig nok var de 5 andre freshe med både andtrekk og sminke, der jeg selv satt i pysj og et litt slitent morgenansikkt. Videre ble det en herlig frokost med jordbær, mango, blåbær, hyggelige kort og blomster på bordet. 

Og etter litt bursdags shopping, lunsj på Rue 57 og en tur i parken dro vi på Tao. Ingen feiring uten en skikkelig restaurant og Tao er en sikker vinner. God mat, musikk og stemming. Jeg fikk bursdagssangen og en stor dessertplatter med lys og alt. Også fikk jeg til og med en liten gave, en eske med sjokolade Buddhaer. Dagen og kvelden var herlig!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits