The little streets where you can relax

Det er ikke annent å si enn; nok en herlig dag! Det går ikke ett minnutt uten at jeg tenker over hvor fantastisk det er her. Gatene, menneskene, lydene, butikkene noe helt spesielt og jeg har ikke sett halvparten en gang, vet ikke om jeg syns det er bra eller dårlig. Føler nesten tiden renner ut, eller den strekker hvertfall ikke til for å gjøre alt man skulle ønnske, men det er bare å gjøre det beste ut at tiden når jeg er her. 

Reise til de forskjellige bydelene, dra å spise på stedene som er kjente og finne nye favoritter selv, shoppe der alle snakker om å shoppe, dra ut på samme utested som kjendiene og bare gjøre whatever comes to my mind! 

Jeg og K tok turen til Soho. Hyggelig lunsj i solen, imens vi kunne sitte å se på alle menneskene som kom gående forbi oss, alt fra hipstere til high fashion passerte. Det var også ett filmsett som holdt på rundt oss og jeg ble jo litt nysgjerrig på hva som ble spilt inn. Og kan innrømme at det var litt skuffelse da jeg fant ut at dette var en helt ny serie som holdt på med "pilot" episoden...


Etter litt mye gåing i høyehæler tok vi oss en vellfortjent pause og kaffe. På Nespresso, som jeg vil si har verdens beste ice coffe!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits