rice cakes and german chocolate

Heihei! I går var vi nok en gang på TAO å spiste, dette er en helt klar favoritt restaurant også ligger den rett over gaten for Lavo som er ett utested. Helt perfekt. Så etter litt små retter og drinker der tok vi den lange veien over gaten. Her var det god stemmning, mange folk og det ble mye dansing.

Heldigvis hadde jeg kort dag i dag, og i siste halvdel av skoledagen hadde vi "food party". Siden det er 5 stykker i klassen som hadde siste dag i dag foreslo læreren at dette kunne være en hyggelig avsluttning. Siden det er så mange forskjellig nasjonaliteter i klassen skulle alle ta med mat fra sitt eget land. Personlig tok jeg turen til sjømanskirken å kjøpte frikløver og melkesjokolade!

Det var en del som ikke hadde med, men det vi hadde ble spist opp. Hele klassen fulgte inntenst med da jeg spiste en japansk dessert, laget av ris, litt rar sak. Denne var ikke så veldig god og personlig så liker jeg ting som er litt søte eller friske til dessert. Jeg tror alle nå tror at vi normenn bare liker sukker..

Nå skal jeg straks ut, en i klassen, fra Japan, skal reise hjem nå så han og 2 venner arrangerer farwell party. Det er ca 50 stykker på skolen som skal, så mulig jeg bli kjent med noen fler også. 

Have fun!

3 kommentarer

Karoline

10.03.2012 kl.04:25

firkløver hørtes utrolig godt ut nå!

Tone Bø

10.03.2012 kl.12:27

Ånei, så utrolig kjipt! Jeg har hatt lyst på den klokken i evigheter, så jeg må få kjøpt den snart! :D

Åå, jeg også vil gå på TAO ! :) SATC
sv; Takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits