Books are a uniquely portable magic

Det ble en bra treningsøkt idag, men siden vi brukte litt mer tid enn forventet og middagen i kveld ble forskjøvet litt fremover, rakk vi ikke noen tur i parken. But there will be other days!

Men igår etter skolen tok jeg meg en liten tur rundt 5th ave, blandt annent innom Barnes and Noble. Etter at jeg jobbet på Norli har jeg alltid syntes det å gå rund i bokhandlere er veldig hyggelig. Det at det er helt stille og fylt opp med alt fra de nyeste innen science fiction til de ordentlig gamle bøkene skrevet av foreksempel Jane Austen, Mark Twain og Virginia Wolf. Jeg tror jeg gikk rundt der nesten en time før jeg klarte å bestemme meg for hvilken 2 bøker jeg skulle ta med meg!

Jeg var også innom biblioteket, stort og kjempe flott. Ikke akuratt som Bekkestua bibliotek som er ca 4 meter høyt. Dette har også flere ganger vært med i kjente filmer, så det er nok flere av dere som har sett dette før. Jeg kjente meg igjen da jeg var der og følte nesten jeg hadde vært der en gang før. ?Toto, I've got a feeling were not in Kansas anymore.?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits