T.G.I.F

Friday!! Jeg har kunn timer fra 8:50-12 på fredager så det blir en tidlig start på helgen. Idag skal jeg trene og føler det er på tide, har ikke gjort det siden jeg kom. Men har ikke spist heeelt gærent heller, men ikke som hjemme. Siden jeg ikke har kjøkkenet på samme etajse som jeg bor har jeg ikke vært der, men har jo laget noen middager i leiligheter til K og R. 

Som sagt er subway'en en grei måte å komme seg rundt på og ganske rimelig, men det er ikke like enkelt som i Oslo. Så det kan være greit å sette seg litt inn i det og har ett kart med inntil man kan det, ellers er det selvfølgelig bare å spørre noen folk er villige til å hjelpe deg her. 

Jeg å K tok oss en dag turen opp til Upper East Side og klarte overraskende nok å ende opp riktig med subwayen. Planen var egetlig å dra på Central Park, men siden det ikke er så mange Starbucks og coffe shops der oppe som nede i Midtown så gikk vi heller å tittet litt i butikkene som var der. HEr er det mye mer rolig, ikke hundre mennsker gående i hver sin rettning, tutende taxier og politibiler og heller ikke så mange turister. Og er du en Gossip Girl entusiast så kjenner du deg fort igjen!

Nå skal jeg bort til R og K for å trene med Rikke før vi tenkte oss en tur i High Line Park, selvom ikke været er på topp i dag!

Én kommentar

Lene

04.03.2012 kl.11:36

Flotte bilder, NY ser fantastisk ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits