stay comfortable

Noe jeg nesten annser som ett must når man er i USA er å kjøpe med seg ting hjem som er rimligere her. Da tenker jeg på alle amerikanske merker som er nesten halv pris her av det den er hjemme. Nike, Juicy Coture, UGG, Apple er noen man kan nevne. Så er det også greit å tenke på hva man trenger så man ikke kjøper med seg absoludt alt hjem, da kan det jo selvføgelig bli dyrt når alt skal kjøpes på den uken, månden eller ferien man er her. 

Og for meg som sliter veldig med knærne er det ingen tvil om at jeg skaffet meg ett par jogge sko i det jeg kom! I New York er det 3 måter og komme seg lett rundt på; subway, taxi eller å gå. Og jeg går veldig mye, siden jeg ikke har Metro kort til subwayen og siden skal man korte avstander er taxi litt omvei siden nesten alle gatene er "one way". Derfor er det greit å ha ett par sko som man kan gå i lenge uten at det er slitsomt eller vondt. Jeg bruker ofte Acne low rider skoene, men noen dager merker jeg at knærne skriker etter jogge skoene!Jeg valgte noen som ikke lyste opp med farger som jeg kan bruke til hverdags

Niketown ligger på 6 East 57th Street (hjørnet av 5th ave) og har alt du trenger om du skal trene eller bare gå behagelig rundt i NY.

Én kommentar

Tonje og Vibecke !

02.03.2012 kl.00:18

De skoene var syykt kule !! :D

Skriv en ny kommentar

hits