Central Park

Vi har hatt en flott dag, med en del overraskelser for Rikke. Vi dro på Magnolia Bakery å kjøpte muffins. Og jeg som den bakeentusiasten jeg er syntes dette var helt himmelsk. Og så er de ikke så dyre heller, vi var på den i på hjørnet av 6th og 49th street. Så tok vi turen videre til Central Park hvor vi tok en sykkeltaxi gjennom hele med guideing av han som syklet. Veldig hyggelig og vi var utrolig heldige med været. Sol, blå himmel og litt frisk vind som nå begynner å bli varmere, så nå er våren rett rundt hjørnet!Central Park er bare helt herlig. For det første er det så mange steder man kjenner igjen og husker fra filmer og tv serier. Og så er den jo så utrolig stor, med fotball bane, cafeer, innsjøer og alt. Det blir nok en del søndagsturer der og som sagt nå blir det jo varmere også.
Nå skal vi ut å spise på TAO og så dra ut etter på! Snakkes!

4 kommentarer

Mamma til Aurora med Elias i magen.

24.02.2012 kl.17:16

Har dere bekjente i byen, siden dere får kjøpt alkohol?

veronica

24.02.2012 kl.17:33

Herlig:D Hvordan er det å bo i N.Y ? Har alltid drømt om å flytte dit, men blir nok aldri så tøff at jeg tar det steget alene:/

Line

24.02.2012 kl.18:06

Vi drar ut med promotører så da trenger vi ikke å vise legg og så spør de ikke på de butikkene som selger vin og sprit :)

Line

24.02.2012 kl.18:08

Veronica:

Det er helt fantastisk og det har vært drømmen min så lenge! Vil anbefall alle å hverfall komme hit en gang, det er så helt anderledes enn Norge at det ikke kan sammenliknes! :)

Skriv en ny kommentar

hits