It's not over, the fun just started

Igår var en fantastisk dag! En hyggelig frokost og så så jeg selvfølgelig på Tre nøtter til Askepott det er tradisjon. Fikk også tatt en liten tur i det utrolig fine vinter været. Familien min går alltid i kirken på julaften å nå som vi er på fjellet dro vi ned til kirken på Øyer. De holder den samme gudstjenesten hvert år her og selvom det kanskje kan være litt kjedelig syns jeg det er veldig hyggelig og er veldig glad for at vi gjør det. 

 

Alle familier har forskjellige tradisjoner, når det kommer til julen. Og foreksempel julemiddagen kan være en av de mange. Vi spiser alltid ryper, med multer til dessert og det er noe av det beste jeg vet. Det har sikkert litt med å gjøre også at dette spiser vi kunn en gang i året. Og ofte har vi selvskutte ryper.  

Julen er en av de hyggeligste høytidene vi har. Og man får tid til å være med familien sin og tenke over hvor bra man har det, eller hvertfall for de fleste. Det å være glad for det man har. Jeg syns nesten alle gavene ødelegger litt siden det bli kjøpepress fra butikkene og noen får julen bare til å handle om det. Og det blir feil. Det er hyggelig med gaver, men det er ikke det viktigste.Håper alle hadde en flott kvled i går og koser seg de dagene dere har fri. Jeg begynner på jobb igjen på Tirsdag!


2 kommentarer

ida

26.12.2011 kl.12:42

åh ser ut som du hadde en koselig dag/kveld! er så enig, gaver er koselig, men familien er viktigst i julen..

Anette

26.12.2011 kl.13:58

åhh, savner faktisk julaften litt nå!

Skriv en ny kommentar

hits