BETWEEN THE SHEETS

Long time no see... Ja har ikke blogget av forskjellige grunner, mest fordi det ikke skjer så mye spennende og rellevant å blogge om. Men jeg kommer til å blogge inn i mellom!

Det har jo selvfølgelig skjedd en god del siden sist, men jeg har ikke tenkt til å ta opp alt nå det blir bare kjedelig oppsumeringer. Men noe veldig gøy er at jeg har fått en ny jobb, eller en til da! Kiman Woman på Sandvika Storsenter, det er vell det morsomste og mest interessante vil jeg si. Og dette gjør jo at jeg garantert kommer til å shoppe noe mer enn jeg pleier. Har allerede funnet så mye fint og i helgen skal jeg inn til byen på Lørdag så kanskje jeg finner meg noe da! Kiman ligger også på Paleet så skal nok dit også en tur!

Ellers holder jeg på med å prøve å fikse en leilighet i New York! Dette er veldig vannskelig siden det er såå mye forskjellig og de fleste må man bo der mer enn 4 mnd osv.. Så jeg begynner  lure veldig på hva jeg skal finne på, men noe skal jeg da klare. Jeg har bare ikke så veldig lyst på å bo ett sted der jeg ikke har eget kjøkken å sånn, er ikke ute etter å bo på "dorm". 


I wish i had pink flowers within reach every day


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits