PLAYA

Da har jeg hatt nesten 2 dager i her i Playa del Carmen! Det er utrolig varmt og fuktig her nede, men varmt i vannet så jeg klager ikke! Kvelden jeg kom ble jeg møtt at Sandra og Louise som i det jeg gikk ut av taxien poppet en prosecco. Så da var det bare å hoppe i dusjen så dro vi ut. Jeg var selvfølgelig i ekstase av tequila faktoren dette landet fører, noe som gjorde tirsdag morgen ganske ubehagelig. 

I går var jeg og S på Wal Mart og jeg tror vi brukte en time der inne, da jeg selvfølgelig skulle gå gjennom hver eneste hylle! Alt finnes i XXL til og med Bacardi flaskene, så ja jeg var fasinert over alt dette. Og siden det snart er Halloween her, som er en stor høytid her nede, så hadde de laget masse cup cakes i annledningen. 

Alt er over dobbelt så billig her som hjemme så jeg kjøpte selvfølgelig inn masse moro av mat og drikke. 

Igår dro jeg og S på en Agrentinsk restaurant. Veldig hyggelig og god mat. Vi tok en rolig kveld siden vi begge var slitene etter kvelden før og S hadde skole klokken 8 i dag tidlig. Jeg våket tidlig, så har allerede spist frokost å skal nå lese litt til en oppgave jeg holdr på meg. Og ja, klokken er nå 08:46 her borte!

 

Én kommentar

karoline

20.10.2011 kl.09:06

så deilig ! kos deg masse :)

Skriv en ny kommentar

hits