lost in...

 

Da jeg dro hjemme fra Søndag morgen hadde jeg sett for meg noe helt annent en det som ventet meg. Jeg har nå brukt 2 dager på å reise å føler nesten at ferien er over, ettersom de siste 2 dagene har føltes som en evighet. Flyet måtte vente 2 timer på Gardermoen på grunn av "the foggy weather in Heathrow" og innen vi hadde landet hadde mitt fly til Miami gått.  Så etter 3 timer i noe jeg vil kalle stilestående kø endte jeg med 2 biletter i hånden; en til buss og en annet til ett hotell...  

 

Hotellet, er ikke noe å snakke om en gang utrolg dårlig å ca 90%, hvis ikke alle, som bodde der gjorde det av samme grunn som meg. Nå sitter jeg hvertfall i Miami og venter på at flyet til Cancun skal gjøre klart for boarding. 

 

Jeg merker jeg føler meg skikkelig alene nå, selvom det har vært mennesker rundt meg konstant. Men i asosiale sammenhengninger som dette hjelper det lite. Jeg satt over 9 timer på rad med 3 andre. En svensk familie som ikke sa ett kvekk, selvom babyen deres falt oppå meg flere ganger, og en engelsk man som kun snaket med sin kone på andre siden. Jeg derimot fant ikke ut annent enn å veklse mellom å stirre i veggen foran meg og se på film... For dere som har sett lost on translation så kan jeg si at jeg føler meg som de, bortsett fra at det ikke er oversettelsen som er problemet. 

 

Siden jeg ikke her internett her, er dette innlegget lastet opp senere og jeg er mest sansynlig trygt fremme og koser meg i Playa del Carmen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits