The big apple

Ettersom jeg ikke har fått meg noen jobb enda.. så holder jeg på med ett lite prosjekt. Noe som kommer til å komme nyttig med til New York og som jeg kan holde på med nå for å få tiden til å gå. Jeg blar opp og ned alle mulige blogger som har NY tips og annbefallninger. Og snart ser jeg for meg at jeg kommer til å gå løs på hele Costume samlingen min og bla gjennom hver eneste side for å se etter NY artikler. Så dette kan jeg holde på med en stund for å si det sånn. 

Det er nesten litt ille, for når jeg holder på med dette drømmer jeg meg helt bort, til en by jeg aldri har vært i en gang! Men den som venter på noe godt venter ikke forjeves sies det, og det tviler jeg ikke ett sekund på. Jeg har allerede bestemt meg for at jeg selvfølgelig skal innom alle cafeer, restauranter og severdigheter jeg har sett fra Sex and the City og alle de andre seriene. Magnolia Bakery er en selvfølge!
Om ikke lenge skal leilighet fikses og ting begynner å skje ang reisen og det blir bare mer og mer spennende å jeg klarer nesten ikke å vente. Strutte ned 5th Avenue som Carrie Bradshaw i høye hæler! Endelig kan jeg gå i kjole hver dag uten å ha en unnskyldning for noe jeg skal.  

Så noen som har noen New York tips jeg absolutt  vite om? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits